Oddrun Dehli – hvordan skrive sin livshistorie – Vita Verita


Det finnes en arv som alle kan dele

Oddrun DehliVita Veritas hjelper folk til å dokumentere sin livshistorie, og å gi den videre til etterkommerne i bokform. Ofte skulle vi ønske at vi hadde visst mer om våre foreldre, besteforeldre eller oldeforeldre sine liv og erfaringer. Så en dag er det plutselig for sent… De som sitter inne med historiene og opplysningene, kan ikke lenger spørres.

Det er enklere enn du kanskje tror

Vi kaller oss for livshistorieformidlere og ikke forfattere, fordi vi skriver for deg og ikke om deg. Boken blir skrevet med dine egne ord, det er din stemme som skal skinne igjennom. Du er forfatteren – vi er verktøyet du benytter for å få historien ned.

Vi holder også kurs for de som har lyst til å skrive selv, men trenger hjelp og veiledning for å komme i gang og til å fullføre boka og få den ferdig trykket.

Vi gjør livshistoriene til familiens arvesølv

Vi har drevet med dette som eneste virksomhet i Norge siden 2005. Ønsker du et uforpliktende møte, ikke nøl med å ta kontakt med meg. Er du medlem av en forening eller et lag som har jevnlige møter, kommer jeg gjerne og presenterer vårt konsept. En samtale, et møte eller en presentasjon er gratis og helt uten forpliktelser.

Odrun Dehli kan kontaktes på mail: oddrun.dehli@vitaveritas.no eller på mobil: 932 42 804

Powered by WordPress | Designed by: suv | Thanks to toyota suv, infiniti suv and lexus suv
Rogaland Historielag