GOD SOMMER😎


Kontoret holder stengt hele juli.


Flere artikler fra samme kategori: Uncategorized

Barnehistorie – √•pent m√łte

  Uncategorized
Barnehistorie er temaet for h√łstens √•pne m√łte i Den norske historiske forening, avd. Rogaland (HIFO). Alle historie- og skoleinteresserte er velkommen! Program:

Les Mer

Oppvekstfortellinger fra Vålandsskråningen

  Uncategorized
Oppvekstfortellinger fra V√•landsk√•ningen ledsaget av illustrasjoner. Opplesningen tar en time og da jeg har med 60 illustrasjoner blir det en hvert minutt. Fortellingen er selvbiografiske mens illustrasjonene viser noe av milj√łet slik det var i 1950 og 60 √•rene. To muligh...

Les Mer

Stavanger maritime museum

  Uncategorized
Til alle tider har havna v√¶rt et viktig sted i Stavanger. Her har mennesker, varer og fart√ły hatt sitt tilholdssted gjennom oppturer, nedturer og omstilling. Havna har gitt ly for v√¶ret, v√¶rt en arbeidsplass for mange, en handelsplass fylt med varer fra hele verden, et m√ł...

Les Mer

L√łrdag, 1. oktober – Lokalhistorisk dag

  Uncategorized
FRIVILLIGHETENS √ÖR ‚Äď V√ÖR DAG2022 markeres som Frivillighetens √•r, og gjennom dette skal Norges viktigste lagarbeid feires. Frivillighetens √•r markeres nasjonalt med V√ÖR DAG-kampanjen. Her kan lagene f√• vist lokalsamfunnet hvilken organisasj...

Les Mer