Stavanger maritime museum


Til alle tider har havna vært et viktig sted i Stavanger. Her har mennesker, varer og fartøy hatt sitt tilholdssted gjennom oppturer, nedturer og omstilling. Havna har gitt ly for været, vært en arbeidsplass for mange, en handelsplass fylt med varer fra hele verden, et møtested og et stopp på reisen ut i verden. Museumspedagog Thea R. Bergsagel gir oss noen smakebiter fra den nye utstillingen Hjemmehavn Stavanger.

https://fb.watch/fo34ow6gUC/


Flere artikler fra samme kategori: Uncategorized

Lørdag, 1. oktober – Lokalhistorisk dag

  Uncategorized
FRIVILLIGHETENS ÅR – VÅR DAG2022 markeres som Frivillighetens år, og gjennom dette skal Norges viktigste lagarbeid feires. Frivillighetens år markeres nasjonalt med VÅR DAG-kampanjen. Her kan lagene få vist lokalsamfunnet hvilken organisasj...

Les Mer